Stort grattis Maria Gottschalk | Sverigedemokraterna i Åstorp

Stort grattis Maria Gottschalk

Mitt namn fanns på listan, och nu när personrösterna är färdigräknade i Åstorp visade det sig att, av totalt 8898 personer, är ni 538 som satt sitt kryss på just mig…  🌺
Jag känner mig otroligt glad för detta, hedrad till max, och samtidigt nästan lite i chock.

För extra skoj, och för att jämföra, räknade jag ihop rösterna på övriga SJU partiers mest kryssade, och de fick tillsammans en total på 489… och att addera de FEM första namnen hos största motståndaren (S), gav ett resultat på 520, så detta känns för mig helt fantastiskt!  🌺

Så, alla ni 2765 personer i Åstorp som gett sin röst, sitt hopp och sin tro på Sverigedemokraterna i Åstorp, vi kommer att förvalta detta på bästa sätt och ge vårt yttersta, för en trivsammare kommun, ett bättre Åstorp, vår framtid.  🙏🏽

Tack  🌻 STORT TACK!!!